Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Testshow – Melankomiker

august 16 @ 20:00 - 21:00

150NOK
 André Ulveseter entrer scenen med sitt tredje helaftens standupshow «Melankomiker». Shower har premiere 1. september, og kommer til Odda for å øve seg,
OBS – Dette er et testshow, så noe av scenografien, regi og tekst vil ikke være ferdig utviklet. Et godt verktøy for komikere er å få testet ut show med publikum før premieren for å se hva som fungerer og om noe kan eller skal endres.
MELANKOLIKER
Den energiske komikeren, opprinnelig fra Bergen, mistet all glede og livskvalitet da kjæresten gjennom 10 år brått ble drept i trafikken sommeren 2022.Men med et skråblikk på det aller meste, finner man også humor i det mørkeste av det mørke. Å være komiker i sorg, gråtende klovn, en mann som ber om hjelp, og i tillegg pushe 50, har vært en berg-og-dalbane av følelser, men nå er han klar til å entre scenen igjen, med nye erfaringer og historier å dele.
Melankomiker er et ærlig, selvironisk og humoristisk show med et alvorlig bakteppe, levert av en av Norges skarpeste komikere. Hvordan reagerer en som aldri tidligere har mistet annet enn en katt og en undulat i hele sitt liv, på det å miste sin aller viktigste støttespiller, kjæreste og venn? Og hvorfor i all verden eksisterer egentlig sukat?

“André leser sitt publikum på standupshow på en fortreffelig måte!”
– Kultur, Lørenskog Kommune

I sine tidligere show har André snakket om frykten for å ikke leve, og hvorfor krenking er blitt folkesykdom nummer én. I tillegg til sine to standupshow har han også siden 2013 turnert land og strand med sitt morsomme, engasjerende og lærerike foredrag «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil». Det populære foredraget er fremført omlag 700 ganger, fordi folket åpenbart ønsker å lære mer om hvorfor det er forskjell på å fiske kake og fiskekake.

Nå kan du få med deg årets mest meningsfulle humorshow, krydret med både latter og tårer.
Velkommen til Melankomiker av og med André Ulveseter!»
Showstart: 20:00
Pris: 150,- (testshowpris)

Detaljer

Dato:
august 16
Tid
20:00 - 21:00
Kostnad:
150NOK
Arrangement Tags:
, ,

Sted

Sentralbadet litteraturhus
Lindeplassen, 5750 Odda
Odda, Hordaland 5750
+ Google-kart