Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert med Thom Hell

mars 2 @ 20:00 - 22:00

250kr

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut elleve studioalbum, mottatt tre Spellemannpriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det store korslaget». Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album.

Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist. Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska. Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og utfra denne forankringen har han jobbet frem et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

I 2022 slapp Thom to album, hans tiende og ellevte: «Today is Tomorrow» i januar og «She Might Cry» i september. Begge mottok strålende kritikker. Med ferske utgivelser i bagasjen kommer han til å gjøre en omfattende turné.

Denne kvelden kommer Thom Hell i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar.

Billetter kjøpes her: https://litthusodda.ticketco.events/no/nb/e/thom_hell

Detaljer

Dato:
mars 2
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
250kr
Hjemmeside:
https://litthusodda.ticketco.events/no/nb/e/thom_hell

Sted

Sentralbadet litteraturhus
Lindeplassen, 5750 Odda
Odda, Hordaland 5750
+ Google-kart