Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Barneprogram med Bjørn Ingvaldsen

desember 12 @ 14:00 - 15:00

Hent billett her (gratis) 

 

 

Med et særeget blikk for komikken i det svarte har Bjørn Ingvaldsen markert seg som en av våre fremste barne-og ungdomsbokforfattere.
Møt Bjørn og hans to siste bøker for barn og unge: Drittungene (Anti-festkomiteen) og Nudistene. 

Anti-festkomiteen

Hevn og humor i tegneserieformat.

Alle i klassen er invitert til sommerfest hos Amanda. Alle utenom Drittungene – også kjent som Pølsa, Gregor, Katti og Søla. De fire drittungene bestemmer seg for å ødelegge festen til Amanda, og danner en anti-festkomité. Tidenes beste fest skal bli tidenes verste! Anti-festkomiteen er en tegneserie skrevet av Bjørn Ingvaldsen og tegnet av serieskaper Kristoffer Kjølberg. Det er den første boken i serien Drittungene.

Kritikerene skriver:
«Serien er skreddersydd for barn på mellomtrinnet, men passer også for eldre lesere, takket være troverdige karakterer og kreative, humoristiske situasjoner.» – Egon Låstad, serienett.no

«Det er mange snedige og vittige påfunn, boken er som en vri på Ocean’s Eleven i barneselskap.»- Morten Harper, empirix.no

«eit samansurium av morosame misforståingar og tøysete vitsar»- Janne Karin Støylen, Dag og Tid

Nudistene

Morsom krimlight for sluklesere.
Kommer du ny i en klasse, skal du være sjenert i minst en uke. Det vet alle, unntatt Tjodleik. Han tror han kan være venn med alle, ikke minst Rose og Sina, de som er Team Rosin, selve drømmeteamet på skolen. Når alle mobiltelefonene på skolen blir stjålet under en brannøvelse, vil Tjodleik ha med seg de to jentene på å oppklare tyveriet. Men en slik fyr som bor i et drivhus og tror det er greit at folk går rundt uten klær, har ikke mye peiling. Selv om noen av hobbyene hans viser seg å være nyttige.
Arrangementet er støttet av Norsk Kulturråd og Ullensvang kommune.

Detaljer

Dato:
desember 12
Tid
14:00 - 15:00