Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Axel Frønes

oktober 26 @ 20:00 - 22:00

Axel Frønes er en hverdagspoet og visesanger fra Åfjorden i Trøndelag. Da lockdown kom i mars 2020 skrev han sitt første dikt og la det ut på Instagram. Tre år senere er Frønes en av Norges mest populære nye poeter, med snart 50K følgere på Instagram og tre bestselgende diktsamlinger ute i norske bokhandler. Han har utgitt fem singler, deriblant “Nånn daga” som han skrev sammen med Trygve Skaug. De aller fleste oppdaget nok Axel Frønes på The Voice da han rørte Matoma til tårer med sangen “Inst fra mæ”.

Axel har det siste året spilt egne konserter overalt i Norge, i alt fra fengsler via konsertsaler, til skoler med Helsesista, og fokuset ofte er på psykisk helse. Tekstene hans belyser hverdagens sammensatthet, med både gode og dårlige dager, og hvordan han takler disse. Poesien sitter så sterkt hos fansen at flere faktisk har valgt å tatovere dem på kroppen.

“Elegant. Flott!! Luftig, stilig produksjon og fin tekst.” – Åge Aleksandersen

«Axel er en av de som lever med hjertet utenpå.” – Trygve Skaug

«Inst fra mæ» samskrevet med Trygve Skaug slippes på Spotify som akustisk live singel i morgen, fredag, men kan også høres/sees på link vedlagt: https://www.youtube.com/watch?v=nwiKUr1YSVE

BILLETTAR HER

Detaljer

Dato:
oktober 26
Tid
20:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://litthusodda.ticketco.events/no/nb/e/axel_froenes

Sted

Sentralbadet litteraturhus
Lindeplassen, 5750 Odda
Odda, Hordaland 5750
+ Google-kart